General

L’Assemblea de Joves critica la manca de propostes concrectes per a la joventut en els programes dels partits polítics

Des de l’Assemblea de Joves de Benissa denuncien que en aquesta campanya electoral i en els corresponents programes electorals no hi ha cap proposta detallada i concreta per a la joventut del poble de Benissa.

Després de la resolució de la Plataforma Cívica “Benissa és mou2 els partits polítics han vist en aquesta, fruit d’una mobilització popular i juvenil, una bona opció per a emplenar les seccions d’infants i joves dels seus respectius programes electorals, però, amb la sorpresa de que ningú ha concretat cap punt.

Per finalitzar creuen que prometre una solució a la falta greu d’oci a Benissa, com és fer una macrodiscoteca pública amb la inversió que això comportaria és una fita inassequible. La qual cosa consideren que és una promesa electoral populista i poc seriosa.

Des de l’Assemblea demanen, per tant:

– Un final de campanya amb propostes concretes i assumibles per a resoldre el problema que pateixen els joves d’oci al poble.

– Que la classe política no es dirigisca a la joventut amb missatges populistes per captar el seu vot a qualsevol preu.

– Que tots els joves s’impliquen en els processos participatius, i que signen pels nostres drets i així que ens tinguen en compte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?