Política

PP i Bloc comencen a recollir propostes ciutadanes per als seus respectius programes electorals

Urna (foto del flickr de júbilo haku)
Urna (foto del flickr de júbilo haku)

Aquests dies tant el Partit Popular com el Bloc han posat en marxa campanyes per a recollir propostes entre la ciutadania per tal de confeccionar els seus programes electorals de cara a les eleccions municipals que se celebraran als mes de maig, fent ús de les noves tecnologies.

Per una banda, el Partit Popular ha activat una bústia de suggeriments, en la qual els ciutadans poden fer arribar els seus suggeriments enviant un correu electrònic a propuestasppbenissa@gmail.com.

Pel que fa al Bloc, han obert a la seua web www.blocdebenissa.com una secció anomenada “Al teu servei” on recollir aquestes propostes. Des d’aquest partit polític també indiquen que es rebran les propostes des del seu facebook i twitter.

Segons el regidor nacionalista Xavi Tro, “amb aquesta eina pretenem enriquir i ampliar, gràcies a les propostes i suggermients de tots els benissers, el nostre programa electoral de cara a les properes eleccions municipals de maig”. El portaveu del BLOC ha afegit que aquest és només un altre dels mitjans que, des de principi de legislatura, el BLOC ha volgut posar al servei del ciutadà, perquè “pensem que la informació, la transparència i la participació són ferramentes indispensables per a per la nostra política de baix cap a dalt. D’aquesta manera s’uneix la nostra nova pàgina web als perfils de les xarxes socials Facebook i Twitter on també estem presents, i a la llista de correu electrònic oberta a tots els interessants en rebre informació sobre el nostre poble i les tasques que des del BLOC de Benissa fem per millorar-lo. Per a participar en aquesta llista de correu només heu de demanar-nos-ho a través de la web o la nostra adreça de correu electrònic blocdebenissa@gmail.com”.

D’altra banda, el BLOC de Benissa anuncia l’obertura de la seua nova seu situada al carrer Doctor Vicente Buigues (al costat del supermercat Mas y Mas), els primer i tercer dimarts de cada mes a les 21.30h i anticipa que la inauguració oficial serà a finals de febrer o principis de març.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?