Política

Els partits polítics suspenen el seus actes de hui a Benissa per solidaritat amb Lorca

Terratrèmol a Lorca (foto del twitter de @dramosvk)
Terratrèmol a Lorca (foto del twitter de @dramosvk)

Tant el PP, com el PSOE, i el Bloc de Benissa, han decidit suspendre els actes electorals pervistos per a hui amb solidaritat pels afectats del terratrèmol que va tindre lloc ahir a Lorca (Múrcia).

Per una banda, el Partit Popular havía organitzat una trobada amb els empresaris i comerciants a les 20.00h al Restaurant Casa Manel. Aquest acte es farà demà divendres en el mateix horari i lloc, sumant-se així a la concorreguda agenda electoral que inclou un míting del Bloc a les 20.30h al Centre Cultural i un altre del CIBE, també a les 20.30h, en la Seu Universitària.

Per altra banda, el PSOE també ha cancel·lat el seu míting electoral previst hui a les 21.00h al Taller d’Ivars, que es realitzarà finalment el dimarts 17 de maig a les 20.30h al mateix lloc.

Per últim, des del Bloc s’ha volgut expressar el condol amb tots els ciutadans de Lorca i s’ha comunicat que no participarien hui en la reunió organitzada per l’Associació Veïns de Benissa. El cotxe amb la megafonia del partit no recorrerà els carrers ni es repartirà tampoc per les cases el programa electoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?