Política

El Bloc de Benissa presenta el seu programa electoral

Els membres del Bloc de Benissa durant la presentació del programa electoral
Els membres del Bloc en la presentació del programa

Alguns membres de la candidatura del Bloc de Benissa han presentay aquest dimarts el programa electoral municipal amb el qual es presenta aquesta formació a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig. Un programa de govern que ha estat elaborat de manera participativa, fet per mig de les jornades ciutadanes, entrevistes personals i reunions amb diferents associacions benisseres que el Bloc porta fent des de fa temps, així com també de diferents propostes que ha portat el Bloc en aquesta legislatura al ple i que no han eixit endavant a vegades pel vot contrari dels partits que formen l’equip de govern benisser, el PP i el PSD i algunes també amb l’ajuda afegida del PSOE i del CIBE.

Un programa que des del Bloc qualifiquen com a realitzable, sense castells a l’aire, auster, com cal en els temps que corren, realista, viable, possible i adequat a l’època de crisi que estem patint, un programa bilingüe (en Valencià i Castellà) que els membres del BLOC repartiran casa per casa i també aquest mateix dissabte aprofitant el mercat municipal davant de la seu electoral situada al carrer Doctor Vicente Buigues, 3. Un programa que ja es pot consultar a la pàgina web www.blocdebenissa.com i que ha estat publicitat en les xarxes socials on el BLOC de Benissa està present, facebook i twitter.

Un programa electoral dividit en 7 punts: 1.- Administració local; 2.- Infrastructures; 3.- Reducció de l’atur i lluita contra la crisi; 4.-Benestar Social, integració i educació; 5.- Cultura i Normalització Lingüística; 6.- Democràcia real; i 7.- Medi natural i agrari.

Aquest programa es pot trobar també a la secció La Cambra d’Infobenissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?