Política

El Partit Popular de Benissa presenta el seu programa electoral

Presentació del Programa del PP per a les eleccions 2011
Presentació del programa

Ahir de matí, en la Seu del Partit Popular de Benissa, va tindre lloc la presentació del calendari d’activitats previstes per a la campanya electoral de 2011, així com el seu Programa Electoral, que podeu descarregar des d’ací i des de la secció de la Cambra.

Pepa Martí, segona candidata de la llista del PP i Directora de la Campanya Electoral del Partit Popular de Benissa, va ser l’encarregada de donar a conèixer els actes que es realitzaren per a la present campanya, distribuïts en dues setmanes. Durant la primera setmana, es duran a terme les reunions amb els diferents col·lectius, entre ells els residents de la zona costanera (dimarts 10), els empresaris i comerciants de Benissa (dijous 12) i els jubilats i pensionistes (diumenge 15). L’objectiu d’aquestes reunions és donar a conèixer a cada col·lectiu, els actuacions previstes en el Programa Electoral. També s’han preparat articles de marxandatge que es repartiran durant els actes previstos.

L’última setmana de campanya, concretament el dimarts 17 de maig, el PP facilitarà un autobús per a assistir al Míting de València. També s’ha organitzat, per al dimecres18 de maig a les 21.00h en el Taller Ivars, el Míting Central de la campanya. Els actes finalitzaran el divendres 20 de maig amb una festa fi de campanya en la Glorieta Dolores Piera.

Quant a la presentació de Programa Electoral, Juan Bta. Roselló, candidat a l’Alcaldia de Benissa, va declarar que es tracta d’un programa ambiciós i realista, amb un nou disseny, i que es troba dividit en dues seccions. D’una banda es dóna a conèixer la gestió que ha realitzat aquest Partit, principalment en aquesta última legislatura, i per un altre es presenten els objectius per a aquesta nova legislatura, que es divideixen en cinc blocs.

Segons els populars, el seu primer objectiu és la creació d’una economia sostenible que genere ocupació, principalment recolzant una economia més competitiva i productiva, fomentant la innovació, la formació i qualificació de tots els sectors, consolidar Benissa com una destinació turística especial, … entre altres mesures.

El segon pilar, és el de contribuir a la salut, el benestar i la felicitat de les persones.

El tercer bloc d’aquest Programa es refereix als Equipaments i infraestructures, destacant l’obertura d’un centre de salut en la zona costanera, ampliació del carrer Calp per a millorar els accessos a la *Capella, condicionament de més parcs i zones verdes, etc.

La cambra objectiva dels Populars és conservar, cuidar i gaudir adequadament del nostre entorn natural, i finalment també és el seu propòsit millorar la gestió dels serveis de l’Ajuntament.

Finalment, Juan Bta. Roselló va assenyalar, que per unanimitat de tots els membres del Partit Popular de Benissa, s’ha fet una campanya senzilla i austera, reduint els despesa de la mateixa a la meitat, destinant 3.000 euros a finalitats benèfiques, en aquesta ocasió a Càrites Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?