Política

El Bloc de Benissa destaca l’alta participació ciutadana en la redacció del seu programa

El candidat a l’alcaldia pel BLOC de Benissa, Xavi Tro, ha declarat hui que “el procés de redacció del programa electoral del BLOC de Benissa amb el qual ens presentarem a les pròximes eleccions municipals està sent tot un èxit de participació. A hores d’ara, ja són 18 els benissers els que ens han fet aplegar les seues prioritats per a Benissa i les propostes que volen incloure al nostre programa”.

El portaveu del BLOC al consistori benisser també ha explicat que “a més a més, i gràcies a la nostra pàgina web www.blocdebenissa.com, cada vegada més gent està podent fer-nos arribar aquesta informació a través de la xarxa. En aquests vora dos mesos de funcionament hem rebut més de la meitat de les propostes i actuacions prioritàries que han d’anar en el programa electoral per mig de la nostra pàgina web, també hem rebut propostes via facebook, així com en persona, adreçant-se als nostres militants o bé venint a la nostra seu el primer i tercer dimarts de mes a partir de les 21.30 hores quan està oberta. Ciutadans i ciutadanes de Benissa que s’identifiquen, fan un pas endavant i participen de la redacció del nostre programa amb allò que volen per al nostre poble i donen així el seu recolzament implícit amb el BLOC de Benissa. Cal assenyalar que aquest procés l’allargarem fins a final d’aquest mateix mes de febrer, ja que abans de la meitat del mes de març volem tindre redactat i acabat el nostre programa electoral”.

El regidor nacionalista ha manifestat també que “a diferència d’altres opcions polítiques, que centren el seu discurs en l’atac sistemàtic i acrític de l’oponent, o que volen desviar l’atenció de les eleccions municipals i autonòmiques amb contínues al·lusions a la política estatal, des del BLOC tenim clar quant es juga Benissa en aquestes pròximes eleccions, i treballem en conseqüència. No pretenem fer propaganda buida ni oferir un programa tancat sense cap opció a la participació, sinó tot el contrari: estem obrint-nos a la ciutadania per tal que allò que oferim al nostre municipi siga el més complet possible. I de moment, els benissers i benisseres estan responent molt bé, senyal indicadora de fins quin punt cal una manera diferent de fer política, lluny de confrontacions estèrils i demagògia buida”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?