General

L’ajuntament atorga 12 beques per a la Summer School i el Campus de Futbol en Anglés

Els alumnes amb beca
Els alumnes amb beca

L’Ajuntament de Benissa ha atorgat 9 beques per a la Summer School i 3 beques per al Campus de Futbol en Anglés. Les beques per a l’escola d’estiu en Anglés s’han repartit a 3 alumnes de 6é curs del CP Pare Melchor, 3 alumnes de 6é del CP Manuel Bru i 3 alumnes de 4t d’ESO de l’IES Josep Iborra, en possessió dels millors expedients escolars de la seua promoció.

La regidora d’Educació, Pepa Martí, i el director de la Summer School, Pedro Barberá, han reunit als alumnes afortunats per a lliurar-los els diplomes corresponents.

La beca consisteix a assistir dos setmanes a la Summer School, un escola d’immersió lingüística que s’està desenvolupant tot aquest estiu a les instal·lacions del CP Manuel Bru.

Les 3 beques per al Campus de Futbol s’han atorgat mitjançant un sorteig entre els alumnes de les Escoles Esportives de Futbol de l’Ajuntament de Benissa. Aquesta beca esportiva es gaudirà durant tota una setmana, un esdeveniment esportiu d’alt nivell, en el qual a més, aprendran anglès d’una manera divertida.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?