General

L’ajuntament atorga 12 beques per a la Summer School i el Campus de Futbol en Anglés

Els alumnes que han obtingut les beques Summer School i del Campus de futbol en Anglés
Els alumnes que han obtingut les beques Summer School i del Campus de futbol en Anglés

L’Ajuntament de Benissa, mitjançant la Regidoria de Joventut, ha atorgat 9 beques per a la Summer School i 3 beques per al Campus de Futbol en Anglés. Les beques per a l’escola d’estiu en Anglés s’han repartit a 3 alumnes de 6é curs del CP Pare Melchor, 3 alumnes de 6é del CP Manuel Bru i 3 alumnes de 4t d’ESO de l’IES Josep Iborra, tots ells en possessió dels millors expedients escolars de la seua promoció. La beca consisteix en assistir dos setmanes a la Summer School, una escola de immersió lingüística que s’està desenvolupant tot aquest estiu a les instal·llacions del CP Manuel Bru.

Les 3 beques per al campus de futbol s’han atorgat mitjançant un sorteig entre els alumnes de les Escoles Esportives de Futbol de l’Ajuntament de Benissa. Aquesta beca esportiva es gaudirà durant tota una setmana, un esdeveniment esportiu d’alt nivell, en què a més, aprendran Anglés d’una manera divertida.

En el lliurament de beques als alumnes afortunats van estar presents el regidor de Joventut, Jorge Ivars, i els regidors d’Esports i Educació, Arturo Poquet i Pepa Martí, a més dels dos directors de les escoles públiques, Manolo Juan i José Luís Caselles i el coordinador de la Summer School, Pedro Barber.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?