General

L’Escola Manuel Bru acollirà del 30 de juny al 8 d’agost la Summer School Benissa per a aprendre Anglés

Portada del projecte Summer School Benissa
Portada del projecte Summer School Benissa

Arriba a Benissa un projecte lingüístic basat en la immersió total com a mètode d’aprenentatge però combinant també formació amb diversió. La Summer School Benissa obri les seues portes aquest estiu per primera vegada: l’Escola Manuel Bru es transformarà en un centre britànic del 30 de juny al 8 d’agost. L’objectiu és tan senzill en la teoria com complicat en la pràctica: fomentar l’aprenentatge de l’Anglés entre la població infantil i juvenil benissera d’una forma natural, pràctica i efectiva.

La Summer School suposa una important aposta de l’Ajuntament de Benissa i de l’Escola Manuel Bru per a implantar un programa d’immersió lingüística en la localitat. La metodologia de la Summer School Benissa segueix els preceptes del CLIL (acrònim en anglès de l’Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres), que aposta per l’adquisició d’un idioma forà a través de matèries comunes, no necessàriament enfocades a la memorització d’esquemes gramaticals i vocabulari específic. La Summer School Benissa aporta als seus estudiants una formació directa, amb classes específiques de llengua anglesa oral i escrita; i indirecta, amb activitats conduïdes sempre en Anglés però de temàtica més diversa: cuina, teatre, esports, ciències o mitjans de comunicació, entre d’altres. Sense oblidar l’apartat més lúdic de l’estiu, amb visites setmanals a la platja i excursions opcionals en cap de setmana a coneguts parcs temàtics de la província.

La Summer School Benissa acollirà alumnes entre els 6 i els 18 anys, amb la possibilitat de participar entre una i sis setmanes, a elecció de l’alumne. El preu serà de 200€ per setmana i els residents a Benissa i alumnes de les escoles Manuel Bru i Pare Melchor tindran un preu especial de 150€ per setmana. L’horari serà de 09.30h a 17.00h i el dinar està inclòs al preu.

Aquest programa d’immersió en la llengua anglesa es pot combinar, a voluntat dels alumnes, amb estades amb famílies britàniques residents a la comarca de la Marina Alta, conformant un curs d’immersió integral semblant als quals es poden trobar a Regne Unit o a Irlanda. Aquest programa, organitzat per l’empresa valenciana “Inglaterra en casa”, porta ja anys implantat en la Marina Alta amb notable èxit.

Els interessats poden trobar més informació a la web www.summerschoolbenissa.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?