General

Els alumnes del Manuel Bru de Benissa tanquen el curs amb el festival multicultural

Tres de les professores de l'escola Manuel Bru amb un grup d'alumnes
Tres de les professores amb un grup d'alumnes

Ni creences, cultura o color que els separe. Els alumnes de l’escola Manuel Bru de Benissa van tornar a donar exemple de convivència, però, aquesta vegada al festival de fi de curs. Un model a seguir pel públic, familiars i amics, que sorpresos van admirar com aquests xiquets van ballar les danses internacionals preparades per a l’ocasió en un pati en el qual onejaven les banderes dels principals països.

Sense moure’s del seu seient, els espectadors van donar la volta al món en tan sols 60 minuts.

Un final de curs en què es va veure reflectit el treball dels professors, entre elles, Maria Moreno, Mª Dolores Luna i Àngels Sifre, les tres professores d’infantil que van posar en marxa el projecte “Els xiquets del món” i els resultats del qual han sigut molt positius ja que estudiant les cultures i tradicions de cadascun dels companys de classe, aquests xiquets s’han integrat més a la nació on ara viuen.

En aquest centre escolar amb 457 alumnes, el 36% immigrants, per la qual cosa enguany, a més d’aquest projecte d’integració, ha dedicat el curs a l’Any Internacional de l’acostament de les cultures, un fet que ha quedat reflectit en altres celebracions com el  carnestoltes escolar o el festival de fi de curs. Un final que passarà a la història com a exemple de com els diferents països poden estar units per alguna causa, en aquest cas pel seu festival.

Els que no van poder assistir a l’actuació ho faran al Festival Multicultural dels dies 1, 2 i 3 d’octubre. Una proposta que s’està estudiant des de la direcció de l’escola.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?