General

El batle visita les escoles d’estiu “Riurau Riu” i “Summer School”

L'Escola d'estiu "Riurau riu"
L’Escola d’estiu “Riurau riu”

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, acompanyat del regidor de Joventut, Jorge Ivars, ha visitat aquesta setmana els xiquets i xiquetes que estan gaudint de les Escoles d’Estiu “Riurau Riu” i “Summer School”, dos de les opcions que ofereix el municipi aquest estiu.

Un total de 80 xiquets estan ara mateix matriculats a l’Escola d’Estiu “Riurau Riu”, que s’està desenvolupant a les instal·lacions de l’antic IES Josep Iborra. Han estimulat el càlcul mental i la intel·ligència, han treballat la lectoescriptura i han après Anglés mitjançant jocs i escenificacions. També han realitzat activitats plàstiques, d’educació física, cuina, i gràcies a la gestió directa de la piscina municipal per l’Ajuntament han realitzat una o dos vegades per setmana, jocs aquàtics. Durant el mes d’agost seguiran les activitats d’aquesta escola d’estiu.

La Summer School
La Summer School

D’altra banda, un total de 120 xiquets estan matriculats en aquest moment a la “Summer School”, una escola d’estiu en Anglés, que s’està desenvolupant a les instal·lacions del CEIP Manuel Bru. La Summer School de Benissa ofereix més de 30 sessions d’Anglés a la setmana, amb professors i monitors britànics. A més, s’inclouen activitats com teatre, esports, cuina, mitjans de comunicació i excursions a la platja cada setmana, on es realitzen jocs i activitats en Anglés.

Cal recordar que l’organització ha atorgat 9 beques per a participar en la “Summer School”: 6 beques als alumnes amb millors expedients acadèmics de 5é i 6é de primària de les escoles del municipi, i també 3 beques per a gaudir del Campus de futbol en Anglés de La Nucia.

Tota una oferta molt variada, gràcies a la qual, molts pares i mares han pogut conciliar la vida laboral i familiar, mentre els seus fills s’ho passen bé.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?