General

Benissa acull la Summer School

Presentació de la Summer School
Presentació de la Summer School

Benissa acull aquest estiu de nou la “Summer School”, una escola d’estiu en Anglés, dirigida a xiquets i joves de 5 a 19 anys, i que es desenvoluparà del 29 de juny al 7 d’agost, en les instal·lacions del CEIP Manuel Bru.

La Summer School de Benissa ofereix més de 30 sessions d’Anglés per setmana, amb professors i monitors britànics. A més, s’inclouen activitats com teatre, esports, cuina, mitjans de comunicació i excursions a la platja cada setmana, on es faran jocs i activitats en Anglés.

S’han programat sis setmanes, del 29 de juny al 7 d’agost, dividides en tres quinzenes a triar una o vàries, amb un horari de 9.30h a 17h. També, enguany, s’ha obert la possibilitat de participar en el règim Half Day, és a dir, de 9.30h a 13h.

L’organització atorgarà 9 beques per a participar en la Summer School als alumnes amb millors expedients acadèmics de 5é i 6é de primària, i també 3 beques per a gaudir del Campus de futbol en Anglés de La Nucia.

També s’ofereix la possibilitat d’allotjar-se amb una família britànica, amb l’objectiu que els xiquets i joves puguen practicar l’idioma d’una forma activa.

Més informació:
http://summerschoolbenissa.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?