General

La Naturadora llença agendes escolars per treballar la igualtat

Agenda contra la violència de gènere
Agenda contra la violència de gènere

La iniciativa de l’equip de La Naturadora són agendes pel curs 2020-2021 amb material d’igualtat, tant per a primària com per a secundària. Amb aquesta ferramenta es pretén fomentar la reflexió i el debat a les aules, amb relació als estereotips i rols de gènere, les relacions del bon tracte, els valors de la diversitat, el respecte i molt més.

Les agendes es presenten en un format atractiu i un llenguatge adaptat a les edats, i el contingut està distribuït al llarg dels mesos i les setmanes, amb pàgines intercalades específiques i amb textos breus cada setmana.

L’agenda per a primària incorpora continguts coeducatius, tracta els rols i estereotips sexistes, les diversitats afectives, reconeix aportacions de dones al llarg de la història i promou valors de corresponsabilitat i solidaritat.

Pàgina de l'agenda contra la violència de gènere
Pàgina de l’agenda contra la violència de gènere

L’agenda per a secundària incorpora continguts de prevenció de la violència de gènere, tracta les relacions de bon tracte i promou la reflexió sobre les situacions de desigualtat, els mites de l’amor romàntic, etc.

Aquest material també pot servir com un recull de recursos per al professorat, ja que incorpora una ampla proposta de codis QR que redirigeixen a audiovisuals i altres recursos per a reforçar continguts.

Els continguts han sigut redactats per les autores feministes i formades en prevenció de violència de gènere Carmen Ivars Ronda i Teresa de Cruz Jordà.

L’agenda està editada en valencià i en castellà i compleix els criteris de sostenibilitat i de km 0.

www.lanaturadora.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?