General

Educar en igualtat, educar per a evitar la violència de gènere (actualitzada)

Presentació del programa de prevenció de la violència de gènere a Benissa
Presentació del programa de prevenció de la violència de gènere

Hui a Benissa arranca un programa dirigit als alumnes de l’IES Josep Iborra amb l’objectiu de previndre la violència de gènere. Un projecte posat en marxa per la regidories de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb l’IES i coordinat per la mercantil La Naturadora. Una iniciativa que s’emmarca dins de la lluita per a eradicar aquesta xacra social, prenent com a màxima que la prevenció d’aquest fenomen ha de començar per l’educació en la igualtat.

A través de tallers i diferents activitats a desenvolupar al llarg de tres sessions de treball amb cadascun dels grups participants, es pretén transmetre als estudiants de 4t d’ESO que l’agressió no té cabuda en cap relació, se’ls ajudarà a identificar que és la violència de gènere, es parlarà sobre els models masculí i femení i es debatrà sobre el mite de l’amor romàntic. Un projecte que es perllongarà fins el 22 de maig.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 12 de maig de 2014 a la web de Ràdio Litoral.

Actualització:  Aquesta activitat està previst que continue tots els anys i que es complemente amb altres accions que s’estan treballant des d’ambdues regidories. Raquel Soliveres, regidora de Benestar Social ha remarcat que aquesta activitat “entra dins del Pla d’Igualtat, com un acció de caràcter preventiu dirigit a joves d’entre 15 i 16 anys”. Gloria Ivars, regidora d’Igualtat ha declarat “la prevenció de qualsevol tipus de violència comença per l’educació en la igualtat. Cal informar i educar als nostres joves perquè sàpiguen que mai ha de ser normal l’agressió”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?