General

Es reuneix la mesa de coordinació contra la violència de gènere

Els assistents a la mesa de coordinació contra violència de gènere de Benissa
Els assistents a la mesa

La regidora de Seguretat i Serveis Socials, Raquel Soliveres, ha assistit hui, juntament amb la coordinadora de violència de gènere de la Subdelegació del Govern a Alacant, Carmen Calzado, a la mesa de coordinació policial i la mesa de coordinació en violència de gènere que ha tingut lloc a Benissa.

També han assistit membres de les forces de seguretat del municipi, el coordinador del Centre de Salut i tècnics dels Serveis Socials de l’Ajuntament. Aquesta reunió de treball ve arran de l’adhesió de l’Ajuntament de Benissa al protocol de col·laboració en matèria de violència de gènere. Una decisió que es va prendre en l’última reunió de la Junta de Seguretat Local que va tindre lloc al mes de març, i a la qual va assistir el subdelegat del Govern, Alberto Martínez.

Segons ha comentat Carmen Calzado, “les línies d’actuació que estem seguint es basen en la sensibilització, prevenció i millora de la coordinació en protecció i seguretat a les víctimes”. Per la seua banda, la regidora Raquel Soliveres ha anunciat que aquesta mesa es reunirà periòdicament segons les iniciatives i projectes que s’elaboren.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?