General

Benissa amplia el Pla d’Igualtat a l’equip humà de l’Ajuntament i a l’alumnat de primària

L'Escola Pare Melchor
L’Escola Pare Melchor

L’Ajuntament de Benissa continua avançant amb el Pla d’Igualtat 2015-2019 amb noves accions, com ara l’elaboració del Pla d’Igualtat intern, adreçat al personal de l’Ajuntament i l’ampliació dels tallers de prevenció a primària, amb l’objectiu de treballar la igualtat de gènere des de la base. Aquests tallers, anomenats “L’amor mola molt” i que ja es realitzen en secundària, pretenen fomentar l’educació en valors igualitaris i finalitzen amb una performance on participa l’alumnat.

Belén Ivars, responsable d’Igualtat, explica que amb aquests dos programes o propostes “seguim complint el Pla d’Igualtat i en aquest programa la prevenció en violència de gènere és fonamental, igual que resulta fonamental treballar en l’educació”.

En aquesta línia, cal assenyalar que la Diputació d’Alacant dóna suport a aquests programes amb dos subvencions de 2.576 euros i 1.877 euros, i suposen el 25% i el 60% del pressupost d’ambdós programes, elaborats per l’Ajuntament de Benissa.

Amb aquests plans, l’Ajuntament de Benissa fa un pas més en la implantació i desenvolupament de mesures d’educació en igualtat i prevenció de violència contra les dones, sent en aquest sentit referents en la dinamització de moltes iniciatives en la província d’Alacant: accions com la creació d’itineraris segurs, haver generat el projecte de les Wikidones de Benissa o el projecte de visibilització i recuperació de la figura de Les Estisoradores.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?