General

La Fundació Banc d’Aliments d’Alacant sol·licitat col·laboradors per a fer una recollida d’aliments a Benissa

Recollida d'aliments feta l'any passat
Recollida d’aliments feta l’any passat

La Fundació Banc d’Aliments d’Alacant ha sol·licitat la col·laboració a la Regidoria de Participació Ciutadana per a la campanya de recollida d’aliments que es farà a Benissa el divendres 28 i el dissabte 29 de novembre.

Aquesta campanya es faa nivell estatal en el que s’anomena “Gran Recollida d’Aliments” i amb la qual es pretén dotar de recursos alimentaris la fundació que realitza donacions a organitzacions com Càritas o Creu Roja entre d’altres.

Es necessiten persones voluntàries per a l’organització en els establiments Lidl, Consum i Más y Más, on durant tot el divendres i dissabte es recolliran aliments en punts senyalitzats.

Les persones que vulguen oferir-se com a voluntàries al torn de matí o vesprada, tant del divendres com del dissabte, s’han de posar en contacte amb la Regidoria de Participació Ciutadana tel. 965730058 # ext 214 o bé per correu electrònic a participa@ajbenissa.es

Gloria Ivars, regidora de Participació Ciutadana, ha agraït a la Fundació Banc d’Aliments d’Alacant que haja triat Benissa com a punt de recollida i fa una crida a la població benissera perquè s’implique en aquest esdeveniment com a persona voluntària per a ajudar o realitzant el seu donatiu en els establiments escollits per la fundació perquè les persones que ho necessiten puguen rebre queviures.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?