General

Posen en marxa la campanya de recollida de joguets

Presentació de la campanya de recollida de joguets
Presentació de la campanya de recollida de joguets

Com cada any, amb les festes de Nadal molt a la vora, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, juntament amb la Casa del Sol i la Lluna, de la Fundació Abargues, han organitzat una nova campanya per a la recollida de joguets amb l’únic objectiu d’aconseguir que tots els xiquets i xiquetes del municipi reben un joguet per Nadal.

Igual que els dos últims anys, les persones que vulguen aportar el seu granet d’arena en aquesta campanya solidària, poden fer-ho col·laborant de dos maneres diferents. Bé aportant joguets, o bé sent voluntaris per poder recollir els joguets, el dia 20 de desembre, als domicilis d’aquelles persones que vulguen donar-los.

En el primer dels casos, les persones que vulguen col·laborar en la campanya donant joguets, fins el 19 de desembre, poden portar-los al Casal Jove (de dilluns a divendres de 9.30 a 14.00h i de 16.00 a 19.00h) o a la Casa del Sol i la Lluna (de 16.30 a 21.30h), o si prefereixen que els voluntaris passen per les seues cases el dia 20, han de cridar i inscriure’s als llocs indicats anteriorment, abans del 15 de desembre, proporcionant la seua adreça postal.

I en el cas de les persones que vulguen participar com a voluntaris, recollint els joguets, podran informar-se i inscriure’s, en els llocs esmentats amb anterioritat, abans del 15 de desembre.

Finalment, com a novetat, gràcies a la campanya “Voluntariat*per Benissa”, els voluntaris que formen part d’aquest programa, seran els encarregats de repartir els joguets entre els xiquets més necessitats, el pròxim 23 de desembre de 16.00 a 19.00 a l’arxiu municipal.

Tant Jorge Ivars, reigodr de Joventut, i José Andreo, coordinador de la Casa del Sol i la Lluna, desitgen que aquesta campanya siga tot un èxit, igual que les anteriors, i d’aquesta manera, que tots els xiquets de la localitat, puguen gaudir d’un Nadal amb regals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?