General

Organitzen una campanya de recollida de joguets per a Nadal

Jorge Ivars i José Carlos Sánchez presenten la campanya de recollida de joguets per a Nadal a Benissa
Jorge Ivars i José Carlos Sánchez

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa i la Fundació Abargues, mitjançant la Casa del Sol i la Lluna, s’ha organitzat una campanya per a la recollida de joguets de cara a les festes de Nadal que tindrà lloc els dies 22 i 23 de desembre. L’objectiu és aconseguir que tots els xiquets i xiquetes del municipi reben una joguet per a Nadal.

Segons ha comentat el regidor de Joventut, Jorge Ivars “som conscients que en moltes llars hi ha joguets en bones condicions i sense usar, per això hem cregut convenient impulsar aquesta campanya ja que, aquest tipus de joguets pot fer feliç altres xiquets que no en tinguen”.

Per dur a terme aquesta iniciativa serà necessari que s’adherisquen voluntaris, sobretot gent jove amb ganes de realitzar una bonica campanya. Els joves interessats a ser voluntaris o disposar de més informació, hauran d’apropar-se al Casal Jove (de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.30) o a la Casa del Sol i la Lluna (de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00), per a informar-se o inscriure’s, abans del 14 de desembre. Els voluntaris seran els encarregats de recollir els joguets als domicilis d’aquelles persones que vulguen donar-los durant els dies 22 i 23 de desembre.

Pel que fa a les persones disposades a col·laborar regalant joguets, hauran d’apuntar-se al Casal Jove o a la Casa del Sol i la Lluna abans del 14 de desembre i proporcionar la seua adreça perquè els voluntaris passen a recollir-los per les seues cases.

Per la seua banda, José Carlos Sánchez, de la Casa del Sol i la Lluna, ha comentat que des d’aquesta entitat es prestarà tota la col·laboració necessària perquè aquesta campanya siga tot un èxit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?