General

Ja es coneixen els premiats del concurs de joguets reciclats

Guanyadors del II Concurs de Joguets Reciclats
Guanyadors del II Concurs de Joguets Reciclats

El dijous passat, dia 15 d’abril, es va reunir al Casal dels Jove de Benissa, el jurat del “II Concurs de Joguets Reciclats”, format pel regidor de Consum, José Maria Serna, el regidor de Joventut, Miquel Cabrera, l’artista local Quico Torres, la tècnic de Medi Ambient, Cristina Jorge i la Inspectora de l’OMIC, Anna Higueras, per triar, d’entre 35 joguets, els sis millors.

Per a l’elecció dels millors joguets, es van valorar els materials reciclats utilitzats, el grau d’entreteniment del joguet i l’originalitat.

Finalment es van establir tres categories, ja que no es va presentar cap joguet en la categoria d’Educació Especial, corresponents a Primer, Segon i Tercer cicle de primària. Cadascuna d’elles va rebre dos premis, el primer, valorat en 50 euros més dues entrades per a Terra Natura i el segon, valorat en 25 euros. A més, es va premiar l’escola que més joguets va aportar, resultant guanyadora l’escola Pare Melchor, obsequiant-la amb material escolar valorat en 100 euros.

La decisió del jurat va ser la següent, primer cicle de primària: primer premi per a Adrià Berenguer de 1r A del Pare Melchor amb el Joguet, “Cohet Espacial”, i segon premi per a Victoria Perles de 2n B del Pare Melchor amb el “Puzzle de Rana”; Segon Cicle: primer premi per a Sara Tró i Sara Seguí, de 3r C del Manuel Bru, amb el joguet “Nòria” i segon premi per a Luz Gonzàlez i Julia Santacreu i Daniel González, de 3r C del Manuel Bru amb “La Caseta de Quico i Quica”; Tercer Cicle: primer premi per a José Luis i Ángeles Donpablo de 5é B del Pare Melchor amb “La Fira” i el segon premi va ser per a Felix Summere de 5é B del Manuel Bru pel  joguet “Barco”.

Els guanyadors van recollir el premi, de la mà del regidor de Consum i del regidor de Joventut, divendres passat a la sala d’exposicions del Casal dels Joves, després de la inauguració que va tindre lloc a les 18.30. A la resta de participants se’ls va obsequiar amb una gorra. L’exposició es podrà visitar fins el 3 de maig en horari d’atenció al públic del Casal dels Joves.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?