General

Es presenten més de 80 treballs al concurs de joguets reciclats

Aquest dilluns ha tingut lloc al Cassl dels Joves la inauguració de l’exposició de joguets reciclats del concurs que es va organitzar des de la Regidoria de Consum, mitjançant l’OMIC, en col·laboració amb els centres escolars.

En total s’han presentat 81 treballs, tots ells presentats per alumnes de primària de l’escola pública Pare Melchor. Cal destacar l’originalitat i la destresa dels alumnes, que van presentar joguets realment sorprenents amb materials reciclats, amb objectes ja inservibles, però que en aquesta exposició apareixen de nou plens d’utilitat.

L’objectiu d’aquest concurs ha sigut desenvolupar la creativitat, dissenyant i elaborant joguets propis, i d’altra banda, conscienciar de la necessitat de reciclar i reutilitzar els materials del seu entorn.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i la regidora de Consum, Maria Llopis, van ser els encarregats de lliurar els premis -lots de joguets i llibres- als guanyadors els noms dels quals són: Paula Ferrer, Mireia Gascó, Aina Bertomeu, Juan Ivars, Anna Palacios, Claudia Pérez, Jorge Rodríguez i Aroa López. A més, tots els xiquets van rebre un detall en agraïment a la seua participació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?