General

La Casa del Sol i la Lluna i la Regidoria de Joventut organitzen una recollida de joguets

El regidor de Joventut amb José Carlos Sánchez
El regidor de Joventut amb José Carlos Sánchez

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa i de la Fundació Abargues, mitjançant la Casa del Sol i la Lluna, per segon any consecutiu, s’ha organitzat una campanya per a la recollida de joguets de cara a Nadal que tindrà lloc el dissabte 21 de desembre. L’objectiu és aconseguir que tots els xiquets i xiquetes del municipi reben un joguet per Nadal.

Enguany, com a novetat, la Fundació Creu Roja Joventut Teulada, se suma a la campanya aportant col·laboradors per a la recollida de joguets, i a més, seran els encarregats de repartir els joguets entre els xiquets més necessitats.

Segons ha comentat el regidor de Joventut, Jorge Ivars, “hem de ser solidaris amb els més necessitats i que els xiquets de famílies que pateixen mancances també puguen gaudir d’un Nadal amb regals”.

Per a poder portar endavant aquesta campanya, a més de la recollida de joguets, es necessita que s’adherisquen voluntaris, principalment gent jove amb ganes de treballar i involucrar-se en aquesta campanya. Els interessats a participar poden informar-se al Casal Jove (de dilluns a divendres de 9.00h a 13.30h i de 16.00h a 19.30h) o a la Casa del Sol i la Lluna (de dilluns a divendres de 17.00h a 21.00h) i han d’inscriure’s als llocs esmentats abans del 16 de desembre. Els voluntaris, durant el dia 21 de desembre, seran els encarregats de recollir els joguets als domicilis d’aquelles persones que vulguen donar-los i aportar així el seu granet d’arena en aquesta campanya solidària.

Quant a les persones disposades a col·laborar regalant joguets, hauran d’inscriure’s al Casal Jove o a la Casa del Sol i la Lluna abans del 16 de desembre i proporcionar la seua adreça perquè els voluntaris passen a recollir-los per les seues cases. Els que prefisquen lliurar directament els seus joguets podran fer-ho fins el dia 19 al Casal Jove.

Per la seua banda, José Carlos Sánchez, de la Casa del Sol i la Lluna, de la Fundació Abargues, ha comentat que “esperem que aquesta campanya siga tot un èxit, igual que l’anterior. En moltes cases sobren joguets que segur que il·lusionen a molts xiquets i xiquetes.”


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?