General

Èxit de la campanya de recollida de joguets

Campanya de recollida de joguets a Benissa
Campanya de recollida de joguets a Benissa

La campanya de recollida de joguets organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa i la Fundació Abargues a través de la Casa del Sol i la Lluna ha sigut tot un èxit.

S’han pogut recollir al voltant de 200 joguets, el doble que l’any passat, i han col·laborat 10 voluntaris, els quals s’han encarregat de recollir els joguets per les cases, netejar-los i organitzar tots els paquets perquè estiguin llests per al seu repartiment. Cal destacar la col·laboració de Creu Roja Joventut Teulada, que enguany s’ha sumat a aquesta campanya.

El repartiment d’aquests joguets entre les famílies necessitades tindrà lloc aquest divendres 27 de desembre, de 17h a 21h al Casal d’Associacions.

Tant el regidor de Joventut, Jorge Ivars, com José Carlos Sánchez, responsable de la Casa del Sol i La Lluna, estan molt satisfets per la col·laboració de totes les famílies de Benissa, que han estat sensibles amb aquesta campanya i han donat molts joguets, aconseguint així que tots els xiquets gaudisquen aquest Nadal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?