General

La fiscalia arxiva una denúncia contra el batle

Pel seu interés reprodïm aquest article aparegut al diari LA VERDAD el 28 d’abril de 2007:

La fiscalia ha sobresegut una denúncia presentada contra el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, per les presumptes irregularitats detectades en una finca del primer batle. Segons fonts properes al cas, la decisió es prenia en no trobar el Ministeri Públic indicis de delicte en la seua actuació.

La denúncia era interposada per un col·lectiu ecologista en considerar que les obres realitzades pel batle en una casa de la seua propietat de la partida del Quisi podrien ser il·legals.

El cas va entrar en la fiscalia a l’inici d’enguany i es va repartir dins del torn especial organitzat pel ministeri públic davant el devessall de denúncies contra polítics que s’estan donant de cara a les pròximes eleccions.

El cas va recaure en un dels magistrats coordinadors de la Fiscalia de l’Audiència. A pesar que la denúncia afectava el batle, el fiscal el va qualificar com un assumpte de caràcter “privat” denunciat per “algú de l’oposició”.

Juan Bautista Roselló assenyalava el passat mes de març que ell i la seua família eren víctimes d’una situació “d’abús molt gran”, ja que l’Associació Abusos Urbanístics No (AUN) havia presentat una denúncia “dient que ma casa és il·legal”, a pesar que tenia les llicències corresponents d’obres.

Declaracions

El batle va assenyalar ahir a La Verdad que desconeixia que aquest assumpte haguera arribat a la fiscalia i va indicar que AUN va posar una denúncia a l’Ajuntament que es va arxivar en comprovar-se que tenia totes les llicències pertinents per a realitzar les reformes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?