General

La CAM presenta a Benissa l’autobus de l’aigua

Juan Bautista Roselló, batle de l’Ajuntament de Benissa i Alfredo Benlloch, responsable de Medi ambient de la CAM presenten demà divendres, 10 de març a les 10:30 hores a l’escola Manuel Bru a l’avinguda de Madrid, l’autobús de l’Aigua de la CAM. El BUS DE L’AIGUA, que romandrà a Benissa fins al 21 de març, és una exposició mòbil, formativa i interactiva on el visitant rep una sèrie d’idees i missatges encaminats a la presa de consciència de la problemàtica de l’aigua i la seua implicació en el seu correcte ús i gestió.

L’activitat, que s’inclou dins del Projecte Aigua CAM, està dirigida especialment a escolars, que podran visitar-la establint torns en coordinació amb els responsables dels centres educatius. Així els escolars de Benissa aprendran que es gasten sis litres d’aigua si trigues un minut en rentar-te les mans o que poden estalviar deu litres d’aigua al dia tancant l’aixeta mentre es raspallen les dents. Aquests i altres exemples pràctics mostraran la importància de la participació de cadascun, dia a dia, en l’estalvi de l’aigua.

L’exposició està composta per una sèrie de blocs temàtics amb breus i senzilles explicacions i comentaris, posant especial interès en el caràcter visual i manipulatiu, tractant de fomentar la implicació directa del participant. La visita està guiada per monitors especialitzats en la matèria i els temes són els següents: “Aigua Neta per a tots, aigua per a avui i per a demà”, “Hi ha aigua suficient per a tots?”, “Quanta aigua consumim?”, “Els usos directes de l’aigua”, “També consumim aigua que no veiem…”, “On va a parar l’aigua que utilitzem?”, “Recorda! La teua participació és important”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?