General

S’inicia una campanya d’estalvi d’aigua per a l’estiu

La Regidoria d’aigües de l’ajuntament de Benissa, de cara a la temporada d’estiu, ha preparat una campanya d’estalvi d’aigua per a informar a tots els ciutadans de la importància de no menysprear aquest bé tan escàs en aquestes dates. Encara que a Benissa de moment no hi ha problemes de subministrament d’aigua i s’afronta l’estiu de forma positiva, la regidora d’aigües, Josefina Ivars, vol reiterar la necessitat de reduir el consum, recordant la prohibició de regar jardins, arbres i omplir piscines.

Segons ha destacat la regidora, s’han editat uns fullets i uns imants en diversos idiomes que seran repartits entre la població. També en l’inrevés de les factures del departament d’aigües es troba, en diversos idiomes, una sèrie de recomanacions per a tots els usuaris.

Per altra banda, la Diputació d’Alacant ha adjudicat recentment el projecte de renovació de diversos trams de la xarxa d’aigua de Benissa a les partides Canor, Camí de Santa Anna, Sant Antoni, Camí Beniver-Serrallonga i en el Carrer Verge dels Dolors.

També, i aprofitant les obres de renovació de les conduccions d’aigua des de Vall de Laguar i Benigembla a Calp i Benissa que està realitzant la Generalitat Valenciana, l’ajuntament va a utilitzar aquestes infraestructures per a instal·lar una canonada en el tram de camí general que afecta des de l’entrada del camí Vinyent-Lleus, el que permetrà conduir aigua a aquesta zona, on fins ara les casetes no tenien subministrament d’aigua.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?