General

La campanya de detecció de fuites permetrà estalviar 315 m3 d’aigua al dia

La campanya que ha portat a terme la regidoria d’Aigües de l’Ajuntament de Benissa per a la detecció de fugides, que s’ha realitzat del 8 de febrer al 3 de març, ha donat com a resultat la detecció de 6 fuites que en aquests moments ja han estat reparades.

En total s’han analitzat 27 quilòmetres de xarxa de les zones del nucli urbà, polígon industrial La Pedrera, Pla de Carrals i Pla de Bonaire. Les fuites que s’han detectat estaven localitzades al C/ Maset, C/ Sant Sebastià, C/ Sant Nicolau, C/ Nou, C/ Dr. Crespo i C/ València.

Segons els càlculs realitzats pel departament d’Aigües, amb la reparació d’aquestes fuites s’estan estalviant uns 315 m3 d’aigua al dia, el que suposa un estalvi econòmic de 2.268 euros al mes. La campanya ha tingut un cost de 5.000 euros, que amb aquest estalvi d’aigua, no suposa un gran desembors.

Segons ha comentat la regidora d’Aigües, Josefina Ivars, cada any tenim un nombre menor de fuites gràcies a aquestes campanyes. L’objectiu és anar baixant cada vegada més les pèrdues hídriques i amb això estalviar de forma considerable el consum.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?