General

L’ajuntament inicia una campanya contra la contaminació acústica

Aquest matí ha tingut lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Benissa la presentació de la Campanya contra la Contaminació Acústica que van a portar a terme les regidories de Medi ambient i Joventut. Aquesta campanya està dirigida a tota la població en general, incidint concretament en els joves de Benissa i començarà aquest cap de setmana, coincidint amb les Festes Patronals de la Puríssima Xiqueta.

El regidor de Medi ambient i Joventut, Miquel Cabrera ha explicat que l’objectiu d’aquesta campanya és conscienciar i sensibilitzar els veïns perquè coneguen l’impacte negatiu que suposa la contaminació acústica i la millora de la qualitat de vida que suposa la seua prevenció.

L’empresa a la qual s’ha encarregat aquesta campanya, PLUSMARCA, ha dissenyat un eslògan “SI-FESTA, SI-LENCI” amb el qual es pretén que la població es puga divertir sense afectar el descans de la població. Aquesta campanya compta amb la col·laboració dels pubs del municipi, mitjançant els quals es repartiran adhesius, rodals i altre tipus de productes de marxandatge com poden ser gorres, samarretes, etc.

El batlle de Benissa, Juan Bautista Roselló, també ha anunciat que s’estan dissenyant les normes que regiran els nivells i horaris de soroll que s’aplicaran aquest estiu a les maquinàries i obres durant aquest període.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?