General

La sisena campanya de l’Exposició Itinerant de Segells s’inicia a Benissa

Les entitats Correus i la Federació Espanyola de Societats Filatélicas (FESOFI) han decidit que la VI Campanya de l’Exposició Itinerant arrencada a Benissa per a, posteriorment, recórrer gran part del territori nacional. El president de l’Agrupació Filatélica local, Marcos A. Torres, ha assenyalat que “per a nosaltres és un nou repte i un orgull que hagin apostat per Benissa per a fer la presentació d’aquesta nova etapa”. L’exposició s’iniciarà en els baixos del Centri Cultural el pròxim dia 11 de febrer, a les 20 hores, i podrà ser visitada fins el dia 17 de febrer. Si es compleixen totes les previsions, més de 1.000 escolars visitaran aquesta mostra didàctica amb l’ajuda d’un monitor, Felipe Villamartín.

Com màxima novetat d’aquest any està la reestructuració de les col·leccions exposades que estan dedicades al còmiccòmic espanyol. Per a aquesta especial ocasió s’han editat una sèrie de segells i matasellos específics que es podran per primera vegada en circulació en l’exposició de Benissa. D’igual forma, s’iniciarà una nova sèrie de matasellos commemoratius en la qual, i ja per a la història filatélica d’Espanya, la primera població serà Benissa. Torres considera que “s’està vivint un preciós moment filatélico juvenil a Benissa, que ja és reconegut a nivell mundial, i devem seguir apostant per aquesta línia.

A més de les visites programades d’escolars s’han organitzat una sèrie d’activitats paral·leles com una projecció audiovisual, el dia 14 de febrer a les 19 hores, i l’Assemblea Extraordinària de la Federació Valenciana de Filatelias (FEVAFIL), el diumenge dia 15, a més d’un mercadillo, una subhasta de segells i un menjar de germanor.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?