General

Inauguren el passeig litoral ecològic

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració del Passeig Litoral Bassetes-Fustera-Pinets, de mà de Na Etelvina Andreu, sotsdelegada del Govern a Alacant i En Miguel Velasco, sotsdirector general per a la sostenibilitat de la costa, que han estat acompanyats pel batle del municipi, Juan Bautista Roselló i diversos regidors.

En aquesta zona s’ha construït un passeig per als vianants que compta amb diverses zones enjardinades, miradors i zones de descans. També s’ha actuat en l’àrea d’accés a la Casa dels Cent Vents, lloc on s’habilitarà un punt d’informació per als visitants i una aula de la natura. A més, s’han condicionant les sendes que afecten la zona Bassetes i Pinets. El Passeig compta, d’altra banda, amb diverses dependències fixes com són la caseta de la Creu Roja, un quiosquet i uns lavabos, que ja van entrar en funcionament el darrer estiu.

Les obres, que han estat executades i finançades íntegrament pel ministeri de Medi ambient, han tingut un cost de més de 2 milions d’euros. Segons ha comentat el batle, es realitzarà una reunió amb els grups ecologistes per a comentar com es desenvoluparà el projecte d’aula de natura que s’habilitarà en la Casa dels Cent Vents. Juan Bautista Roselló també ha declarat que es realitzaran les gestions necessàries perquè tota la línia de costa passe a mans públiques i d’aquesta manera realitzar projectes com aquest.

En Miguel Velasco, Sotsdirector general per a la sostenibilitat, des del Ministeri de Medi ambient ha afirmat que es seguirà treballant en aquest tipus d’actuacions perquè els ciutadans i visitants puguen gaudir de paratges marítims d’aquest tipus, allunyats del tràfic i amb entorns tan increïbles com els que s’han pogut observar hui en la Platja de la Fustera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?