General

Homenatge a les primeres dones integrants de la Banda de Benissa

Clara Bertomeu i Joaqui Colomer amb el batle i la regidora d'Igualtat
Clara Bertomeu i Joaqui Colomer amb el batle i la regidora d’Igualtat

Ahir diumenge, Dia Internacional de la Dona, i dins de les activitats organitzades per la Regidoria d’Igualtat amb motiu del “Mes de la Dona”, es va homenatjar les primeres integrants femenines de la Banda de Benissa, Clara Bertomeu i Joaqui Colomer, acte que va tindre lloc a la sala d’actes de la Seu Universitària a les 20h.

Familiars i amics van acompanyar les homenatjades, que van rebre paraules d’afecte. Clara Bertomeu per part de la seua filla, Raquel Roselló, i Joaquí Colomer, per part de la seua germana, Kika Colomer. També, Marcos Antonio Torres, representant a la Banda, va voler fer el seu xicotet homenatge a aquestes dos dones, que van rebre un detall de mans de Rafa Ivars, president de la Societat Lírica i Musical de Benissa.

Les dos, emocionades, van tindre paraules de gratitud per la realització de l’acte i van recordar anècdotes d’eixos primers anys a la Banda. Tant el batle, Juan Bautista Roselló, com la regidora d’igualtat, Gloria Ivars, van felicitar a aquestes dos dones, i van reflexionar sobre els avanços aconseguits, no fa tant de temps, pel gènere femení.

Un grup de clarinetistes, pertanyents a la Societat Lírica i Musical de Benissa, van tocar una peça per a tancar l’acte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?