General

Homenatge a Paula Domènech i inauguració de l’exposició “Camí cap a la igualtat”

Paula Domènech, primera dona universitària de Benissa
Paula Domènech, primera dona universitària de Benissa

Divendres passat, dia 9 de març, a les 19.30 en la Seu Universitària es va retre homenatge a la primera dona universitària de Benissa. El batle, Juan Bautista Roselló i la regidora d’Igualtat, Gloria Ivars van lliurar una placa commemorativa i un ramell de flors a Paula Doménech Llopis que es va mostrar molt emocionada i agraïda.

El mateix dia, a les 21.00, al Centre d’Art Taller d’Ivars va tindre lloc la inauguració de l’exposició “Camí cap a la igualtat”.

Durant la presentació , Pilar Dasí Crespo, representant de la “Coordinadora de Dones per la Igualtat” va explicar la importància de l’aportació de cadascuna d’aquestes dones cap a la igualtat d’homes i dones, havent de bregar amb crítiques i comentaris en una societat d’homes citant a Virginia Woolf “darrere d’un anònim, sempre hi ha una dona” fent referència a la dificultat que patien, per exemple les dones escriptores.

Presentació de La Col·lectivA
Presentació de La Col·lectivA

Carme Ivars Ronda per la seua banda va donar la paraula a María Candeles, “Secretària d’Igualtat d’Alacant i les Marines” de Comissions Obreres que va presentar “La Col.lectiva” , grup que pretén desenvolupar un treball feminista a la Marina Alta, identificant i transformant discriminacions per raons de sexe o de gènere.

Per la seua banda, Gloria Ivars, regidora de la Igualtat va donar les gràcies a totes “no podria trobar-me en millor lloc que envoltada de dones tan importants i que han fet tant per totes nosaltres, gràcies a totes elles puc dirigir-me a vosaltres com a regidora d’igualtat de l’Ajuntament de Benissa que dins dels seus objectius té, precisament, fer camí cap a la igualtat”.

L’exposició “Camí Cap a la Igualtat” podrà visitar-se fins el 30 de març al Centre d’Art Taller d’Ivars per les vesprades de dimarts a diumenge des de les 18.00  fins a les 20.30.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?