General

L’IES Josep Iborra acull una exposició sobre el “llenguatge per a la igualtat”

Exposició sobre el llenguatge per a la igualtat a l'IES Josep Iborra
Exposició a l'IES Josep Iborra

La Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Benissa ha anunciat que ja pot visitar-se l’exposició sobre el Llenguatge per a la Igualtat en la Comunicació. Es tracta d’una campanya que es realitza en col·laboració amb el Centre d’Estudis per a la Dona de la Universitat d’Alacant.

Sota el lema “NO TÉ NOM” l’exposició està situada al rebedor de l’Institut d’Ensenyament Secundari Josep Iborra de Benissa i podrà visitar-se per la comunitat d’estudiants fins el 3 de desembre.

Amb un llenguatge humorístic i directe, els dibuixos de l’artista Diana Raznovich descobreixen els greuges comparatius que pateixen les dones en obligar a traduir-se al masculí o no nomenar-les.

Maria Llopis, regidora de la dona ha expressat la seua satisfacció per la realització d’aquesta exposició: “hem triat l’institut com a espai per les característiques de l’exposició tant formals com dels continguts. Es tracta de destacar les discriminacions que el llenguatge utilitza i fomentar expressions igualitàries. Les dones som la meitat del món amb totes les nostres diferències. No podem utilitzar el llenguatge de forma discriminatòria en una societat en la qual pretenem la igualtat com a objectiu”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?