General

Un grup de dones participa al taller dinàmic “Entre nosaltres”

Les participants al taller dinàmic
Les participants al taller dinàmic

Una nova activitat programada amb motiu del mes de la dona va tindre lloc el dilluns 26 al Casal d’Associacions a les 20.00: El taller dinàmic “Entre Nosaltres”.

Les assistents van poder comprovar que l’adjectiu del taller “dinàmic” tenia la seua raó de ser, ja que el moviment i l’expressió corporal van suposar durant la durada del mateix, el mitjà per a aflorar emocions en un clima d’harmonia.

Begoña Vitòria Pérez i Natalie Gutiérrez Llamas , terapeutes Gestalt van fer possible aquest taller de manera totalment altruista. Gloria Ivars, regidora de la Dona, va agrair la seua col·laboració amb uns xicotets obsequis.

Ivars, que va assistir al taller, va manifestar que “totes vam gaudir com a xiquetes, la comunicació va ser total i la majoria ens vam quedar quan va acabar el taller comentant com ho havíem viscut”.

La regidora va recordar que aquesta setmana encara hi ha programades diferents activitats com la pel·lícula Kamasutra , el sopar de germanor al Taller d’Ivars o la cloenda del mes de la dona amb l’audició “Veu de Dona”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?