General

Una vintena de benisseres van assistir al taller d’automaquillatge

Assistents al taller d'automaquillatge
Assistents al taller d'automaquillatge

Una vintena de benisseras van realitzar el taller d’automaquillatge organitzat per la Regidoria de la Dona divendres passat. El taller, amb el seu aforament complet, va tindre una durada de cinc hores en les quals la professional de l’estètica Reme Ivars juntament amb dos ajudants van explicar pas per pas els secrets del maquillatge.

Les assistents van poder observar com es realitzava a una model la neteja, col·locació de la base, correctors, ombres … fins a un perfecte acabat. Cadascuna d’elles es va autoaplicar cada pas supervisat per la monitora.

La transformació es va realitzar a poc a poc i quan per fi es va donar per finalitzat el taller, es va comprovar que els resultats eren espectaculars, expressant moltes d’elles la seua sorpresa. La majoria d’elles van aprofitar per eixir a prendre alguna cosa i gaudir del teatre “Pájaros Azules” que va tindre lloc al Centre Cultural a les 22.30h.

Maria Llopis, regidora de la dona ha ressaltat la participació sobretot de joves en aquest demandat taller que se suma a les múltiples activitats que s’han organitzat durant el mes de març amb motiu del dia internacional de la dona.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?