General

Comença el taller de memòria per a la tercera edat

Assistents al taller de memòria juntament amb la regidora de la tercera edat,   Maria Llopis
Assistents al taller

Aquesta setmana ha començat el “Taller de Memòria” a la Seu de l’Associació de Jubilats i Pensionistes “Bèrnia” que es perllongarà durant els mesos de febrer, març i abril. Cristina Ivorra Picó és la psicòloga que imparteix el taller els matins dels dimecres de 10.00 a 11.30 al Centre Social.

Amb aquest taller, les persones majors tenen l’oportunitat d’estimular els seus records activant l’ús de la creativitat per a augmentar i flexibilitzar la memòria i la intel·ligència.

Una vintena de persones majors han acudit a la cita amb l’únic requisit de tindre el desig de participar, col·laborar, aprendre i pertànyer a un grup de persones dinàmiques, actives i preocupades pel seu benestar mental i físic.

Segons Maria Llopis, regidora de Tercera Edat “Els exercicis tractaran l’àrea lingüística, matemàtica, de raonament lògic, musical o emocional. Aquest taller se sumar als que ja es realitzen de gimnàstica de manteniment o informàtica, dins del programa Majors Benissa 2011 confeccionat específicament segons les necessitats i demandes d’aquest col·lectiu”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?