General

La Regidoria de la Tercera Edat organitza un Taller de la memòria

La Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat un taller d’estimulació de la memòria per a persones majors. S’ha organitzat en col·laboració amb la “Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia” i ha tingut molta acceptació ja que participaran un total de 30 persones distribuïdes en dos grups de 15.

El taller, que estarà impartit per la psicòloga María Rosa Cortí, començarà el divendres que ve, 13 de febrer, a la pròpia seu de l’associació, el Centre Social, i tindrà una durada de 8 sessions d’hora i mitja cadascuna.

Els tallers estan programats perseguint un objectiu preventiu en la tercera edat i pretén ser un instrument de socialització per a aquelles persones que comencen amb errades benignes de la memòria típiques de l’edat o una deterioració lleu a moderada de la mateixa.

L’objectiu general és contribuir a un envelliment saludable i preservar totes les àrees cognitives quant a atenció, llenguatge, càlcul i orientació temporal i espacial. I com a objectiu específic, es pretén exercitar la memòria immediata i recent, possibilitar exercicis de memòria i sobretot aprendre i intercanviar amb activitats lúdiques.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?