General

Ball, teatre i cinema en la Setmana de la Tercera Edat

L’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia celebra del 18 al 24 de juny una nova edició de la Setmana de la Tercera Edat. El president de l’Associació, Andrés Lepoire, i la seua regidora, Maria Llopis, van presentar el programa d’activitats que comença el dilluns amb una sessió de ball, a les 19.00, en el Centre Social. El dimarts hi haurà actuació de sarsuela a càrrec del grup Voces de Berchman. El dimecres hi haurà més ball i el dijous, cinema, amb la projecció de la pel·lícula “Lola”, una biografia de la cantant Lola Flores.

Un dels dies grans serà el divendres amb una revetla teatral pel grup artístic de l’associació, dirigit per José Ramón Soliveres. Interpretaran la peça titulada “Lleves eixos pantalons”, de J. Morante. Actuaran: María Rosa Ivars, María Teresa Moragues, María Teresa Pineda, Joaquín Roselló, José Baydal, José María Cabrera, Ignacio Moll, Juan Vengut i José Ausina. Per al dissabte es reserven les competicions de brisca, cau, julepe, dòmino i petanca. Per la nit hi haurà un trasllat amb autobús fins la platja de La Fustera per a celebrar la nit de Sant Joan.

La jornada del diumenge serà especial, amb un desdejuni, a les 9.30, una cercavila, abillats amb les bruses de l’associació, i una visita a la residència d’ancians. Després s’oficiarà una missa pels difunts i, tot seguit tindrà lloc el menjar de germanor en un conegut restaurant de Teulada. Per la vesprada s’ha previst ball i el lliurament dels premis dels concursos de cartes, dòmino i petanca.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes Bèrnia compta en l’actualitat amb prop de 700 socis i és “un dels grups més dinàmics de la ciutat”, en paraules de la regidora de la Tercera Edat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?