General

Concedeixen una subvenció a la Regidoria de la Tercera edat

Classes de gimnàstica de la tercera Edat
Classes de gimnàstica de la tercera Edat

L’Excma. Diputació Provincial d’Alacant ha concedit una subvenció a l’Ajuntament de Benissa de 2.400 €.

Les activitats objecte de subvenció són els monitors dedicats a realitzar el taller de gimnàstica de manteniment per a majors així com el curs d’introducció a la Informàtica.

En la classes de gimnàstica una monitora especialitzada realitza exercicis de forma periòdica per millorar l’estat físic.

Per la seua banda, en el curs d’informàtica els nostres majors han après a familiaritzar-se amb l’ordinador i amb el maneig del ratolí.

Maria Llopis Sendra ha destacat l’acolliment per part del col·lectiu de la tercera edat de totes les activitats programades destacant que ha sigut tan nombrosa l’assistència que ha requerit ampliar els períodes previstos inicialment.

La regidora ha expressat la seua satisfacció per la recepció d’aquesta ajuda que s’emmarca al programa desenvolupat per la Regidoria de la Tercera Edat de l’Ajuntament de Benissa anomenat “Majors 2010”, declarant que:

“Els objectius d’aquest programa són d’una banda incentivar l’exercici de forma periòdica i continuada per millorar l’estat físic d’aquest col·lectiu i per una altra desenvolupar en els nostres majors aptituds favorables cap a les noves tecnologies de la informació”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?