General

Emotiu homenatge a la benissera Pura Planells

Pura Planells amb la seua familia i les autoritats
Pura Planells amb la seua familia i les autoritats

Aquest dijous va tindre lloc un dels actes més emotius del Mes de la Dona. L’Ajuntament de Benissa va retre un homenatge a la benissera Pura Planells Ivars, una dona implicada amb els altres i un exemple de generositat i solidaritat.

Com a preàmbul a l’acte, va tindre lloc un recital de cant i piano “Dones Compositores” on es van interpretar obres de les compositores Clara Schumann, Matilde Salvador i Anna Cazurra, compositora que també va assistir a l’acte.

Després del recital, els familiars de Planells van pujar a l’escenari per a parlar sobre aquesta singular ciutadana amb una tendresa i sentiment que es va traslladar a la ciutadania present en l’acte, agraint a l’Ajuntament i en particular a la Regidoria d’Igualtat que s’haguera pensat en Pura Planells per a aquest homenatge.

A continuació tant Gloria Ivars, regidora d’Igualtat, com el batle, Juan Bautista Roselló, presents a l’acte li van dedicar unes paraules destacant el significat de la seua figura en l’activitat de la societat benissera i li van lliurar una placa commemorativa de l’acte, donant-se la singular circumstància que, Planells es va quedar sense paraules, aclaparada davant de tantes mostres d’afecte.

Ivars ha declarat “volem des del departament d’igualtat, retre homenatge a dones importants per a la vida benissera com Pura Planells i esperem ja propostes de la ciutadania per a l’any que ve”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 15 de març de 2013 al periòdic digital www.elperiodic.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?