General

Foment adjudica la vigilància de les obres de la variant

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS l’11 de juliol de 2007:

L’execució del projecte de la variant de la N-332 cada vegada està més a prop o almenys és el que es desprén després de la publicació en el BOE de l’adjudicació per part del Ministeri de Foment del contracte de vigilància i control de les obres del tram de Benissa.

Una tasca que escometrà l’empresa Fomento de Infraestructuras Sociedad Limitada amb un pressupost de 912.172 euros. EL batle, Juan Bautista Roselló, estima en 15 milions d’euros el cost dels treballs de la variant de la N-332 al seu pas per Benissa.

Sens dubte, aquesta iniciativa s’ha convertit amb el pas dels anys en una de les reivindicacions veïnals més demandades encara que també ha suscitat temor entre la ciutadania per l’anunci d’expropiacions.

L’avinguda País Valencià de Benissa, per on discorre la N-332, suporta diàriament una elevada densitat de trànsit que provoca embussos i situacions de perill per als vianants. El motiu és que en aquest punt conflueixen els vehicles que eixen de l’AP-7 que es desplacen cap a Calp o Teulada i els que utilitzen la N-332 habitualment.

Per això i donada la publicació del contracte en el BOE el batle no ha ocultat la seua satisfacció ja que sembla que es traduiria en la imminència del començament dels treballs amb data encara per determinar, però que Foment es va comprometre a iniciar abans d’acabar l’any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?