General

Finalitza l’acció formativa subvencionada pel Servef d’Operacions Auxiliars en Electromecànica de vehicles, impartida en CREAMA-BENISSA

Cloenda del curs d'operacions auxiliars en electromecànica de vehicles
Cloenda del curs d’operacions auxiliars en electromecànica de vehicles

Els deu alumnes del curs “Operacions auxiliars en electromecànica de vehicles”, subvencionat pel Servef, i realitzat en l’Agència de Creama Benissa, han finalitzat l’acció formativa divendres passat 5 d’abril. La seua duració ha sigut de 350 hores, que són les que estableix el certificat de professionalitat.

El regidor de Creama Benissa, Xavi Tro i Molines, ha estat present en l’acte de cloenda i ha desitjat a tot l’alumnat, que la formació rebuda, els servisca per a tindre més possibilitats de trobar una ocupació. També ha transmés la satisfacció que suposa per a Creama haver-los tingut com a alumnes i poder finalitzar amb èxit aquesta acció formativa, única a la comarca de la Marina Alta, ja que Creama-Benissa és l’únic centre acreditat pel Servef, per a poder expedir el certificat de professionalitat en aquesta especialitat.

També ha estat present per a felicitar els alumnes el tècnic del Servef Samuel Sánchez Guía.

L’alumnat participant ha realitzat les 40 hores de pràctiques no laborals, en tallers mecànics de Benissa, Xàbia i Calp.

Els deu tallers que han acollit alumnat en pràctiques i als quals desitgem agrair-los la seua col·laboració en aquesta iniciativa formativa, han sigut:

– Vila Marina
– Motor 66
– Talleres Ginestar
– Talleres Martí Benissa.
– Vila Auto
– La Marina Motor.
– Auto G P. Benissa.
– Jamie’s Garage.
– Agrícola Ivars.
– Marina Sport.

Des de Creama, desitgem que, amb la formació proporcionada als alumnes, aquests puguen optar a llocs de treball com a ajudants en l’àrea d’electromecànica de vehicles, auxiliars de magatzem de recanvis o operaris de taller de mecànica ràpida en els tallers de la comarca de la Marina Alta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?