General

Finalitza el curs d’electromecànica de vehicles a Creama Benissa

Els alumnes del curs d'electromecànica per a vehicles de Creama Benissa
Els alumnes del curs d’electromecànica per a vehicles de Creama Benissa

Els onze alumnes del curs “Operacions auxiliars en electromecànica de vehicles”, subvencionat pel Servef, desenvolupant per l’Agència de Creama Benissa, ha finalitzat l’acció formativa dimecres passat 19 d’abril. La seua durada ha sigut de 350 hores, que són les que estableix el certificat de professionalitat.

El regidor de Creama Benissa, Xavi Tro i Molines, ha estat present en l’acte de cloenda i ha desitjat a tots els alumnes, que la formació rebuda, els servisca per a tindre més possibilitats de trobar una ocupació. També ha transmès la satisfacció que ha suposat per a Creama haver-los tingut com a alumnes i poder finalitzar amb èxit aquesta primera edició.

Els alumnes participants han realitzat les 40 hores de pràctiques no laborals, en tallers mecànics de Benissa. Els onze tallers que han acollit alumnes en pràctiques i s’han implicat en aquesta formació, han sigut els següents:

Vila Marina
Motor 66
Talleres Ginestar
Taller J. Ivars Vengut
Talleres Martí Benissa
Vila Auto
Marina Motor
Taller Sendra Cuello
Visauto
Auto G P. Benissa.
José Jorro Such e Hijos.

Per a Creama ha suposat un gran esforç realitzar aquesta formació, l’objectiu de la qual ha sigut poder oferir més oportunitats de formació a la ciutadania, ja que aquest tipus de formació és innovadora a la comarca de la Marina Alta donat que en aquests moments, Creama-Benissa és l’únic centre acreditat pel Servef per a poder expedir el certificat de professionalitat en aquesta especialitat.

Des de Creama desitgen que, amb la formació proporcionada als alumnes, aquests puguen optar a llocs de treball com ajudants en l’àrea d’electromecànica de vehicles, auxiliars de magatzem de recanvis o operaris de taller de mecànica ràpida en els tallers de la comarca de la Marina Alta.

Finalment, només ressenyar que, com ha anunciat el regidor de CREAMA-Benissa, Xavi Trò i Molines, CREAMA-Benissa ha sol·licitat una subvenció al Servef per a poder oferir una segona edició d’aquest curs, perquè puguen participar i veure’s beneficiades més persones que requerisquen formar-se en aquest camp i així incrementar les seues possibilitats de trobar ocupació en aquest àmbit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?