General

Finalitza un curs d’alemany de nivell I, impartit a Creama

Alumnes del curs d'Alemany a Creama Benissa
Alumnes del curs d’Alemany

Creama Benissa, ha impartit durant els mesos de desembre a març un curs d’alemany nivell I, amb l’objectiu de millorar la competència lingüística en llengua estrangera de ciutadans aturats del municipi, i d’aquesta manera incrementar les seues possibilitats de trobar una ocupació.

El coneixement de llengües estrangeres és, hui dia, un requisit fonamental a l’hora de buscar i trobar una ocupació en quasi qualsevol sector professional. Aquest fet fa que els demandants d’ocupació que acudeixen a les oficines de Creama plantegen la necessitat de formar-se en aquest àmbit.

El curs, totalment gratuït, s’ha realitzat a les instal·lacions de Creama Benissa i ha sigut impartit per professors voluntaris, amb una durada de 60 hores lectives, impartint-se els dimarts i dijous en horari de 10.00h a 12.00 h, des del 2 de desembre de 2014 fins al 31 de març de 2015.

Els beneficiaris del curs han sigut 16 alumnes aturats de Benissa, encara que finalment han sigut 10 els que han complert les exigències l’han acabat satisfactòriament.

L’any passat ja es va organitzar la primera edició d’aquest curs, amb un gran èxit, per la qual cosa s’ha decidit repetir-lo de nou enguany. Actualment, i a causa de l’interès mostrat pels alumnes de les dos edicions desenvolupades, s’està impartint a Creama Benissa un curs d’Alemany, nivell II.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?