General

CREAMA Benissa posa en marxa el primer curs subvencionat pel Servef d’Operacions Auxiliars en Electromecànica de vehicles

Els alumnes del curs a les instal·lacions de Creama Benissa
Els alumnes del curs a les instal·lacions de Creama Benissa

El regidor de Creama Benissa, Xavi Tro, i la gerent de Creama, Rosario Donderis, visiten els alumnes del curs d’Operacions auxiliars en electromecànica de vehicles, subvencionat pel Servef que s’està desenvolupant en les instal·lacions de Creama Benissa.

Es tracta d’un Programa de Formació Professional per a l’Ocupació dirigit prioritàriament a persones aturats.

El curs va començar el passat 29 de desembre, finalitza el 18 d’abril i es realitza en horari de 16.00 a 21.00, amb una durada de 350 hores.

Aquesta edició compta amb 12 alumnes, tots residents a Benissa i amb edats molt variades, compreses entre els 18 i els 50 anys. És un grup interessat en la formació i amb un gran interès per l’aprenentatge.

Els mòduls que s’imparteixen en el curs són:

  • Mecanitzat bàsic (90 h).
  • Tècniques bàsiques de mecànica de vehicles (90 h).
  • Tècniques bàsiques d’electricitat de vehicles (90 h).
  • Mòdul de pràctiques professionals no laborals (40 h), que es concertarà amb tallers de Benissa o si ells coneixen algun taller també es podrà incloure signant el corresponent acord.
  • Foment i promoció del treball autònom (30 h).
  • Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en igualtat de gènere (10 h).

La finalitat del curs és capacitar els alumnes perquè puguen realitzar operacions auxiliars de manteniment a l’àrea de l’electromecànica, complint especificacions tècniques, en condicions de seguretat i sota la supervisió d’un tècnic de nivell superior, per poder treballar com a ajudants a l’àrea d’electromecànica de vehicles, auxiliars de magatzem de recanvis o operaris de taller de mecànica ràpida.

Per a Creama ha suposat un gran esforç poder realitzar aquesta formació, però s’ha posat en marxa pensant a oferir més oportunitats de formació a la ciutadania, ja que aquest tipus de formació és innovadora a la comarca de la Marina Alta i en aquests moments Creama-Benissa és l’únic centre acreditat per a poder impartir aquesta especialitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?