General

Es presenta la programació del Mes de la Dona

Presentació del Mes de la Dona
Presentació del Mes de la Dona

Ahir de matí va tindre lloc la presentació de la programació preparada per a celebrar el “Dia Internacional de la Dona”, i que en el cas de Benissa, comprendrà diverses activitats al llarg del mes de març.

La programació començarà amb la projecció de la pel·lícula “El silencio del agua”, el dia 4 de març en el Saló d’Actes de la Seu Universitària i que està organitzada pel Col·lectiu Daguerrotip. També hi haurà cinema, però en valencià, el dia 17 a les 22 hores en el Centre Cultural amb el film “Tres dies amb la família”.

El divendres dia 5 de març hi haurà dues activitats, una conferència titulada “La dona com a motor de desenvolupament a Àfrica”, a càrrec d’Edmundo Sàpia Bonaba, a les 20 hores en la Seu Universitària, i la inauguració de l’exposició “Una altra Àfrica és possible”, que romandrà fins al 26 de març, també en la Seu.

D’altra banda, l’Associació de Karate Kobudo oferirà classes gratuïtes de defensa personal, els dies 6 i 13 de març de 17 a19 hores, en el Palau Sant Pere, dirigides també a dones.

El dilluns 8 de març a partir de les 17.30 hores li toca el torn a la degustació gastronòmica que cada any organitza l’Associació de Mestresses de Casa i que en aquesta ocasió serà de “fruites i verdures”. També en la seu de l’associació, el dia 15, tindrà lloc un cafè col·loqui sota el títol “La participació dels dons en el món local a l’Equador”, a càrrec de l’Associació de Dones Municipalistes de l’Equador, promogut pel Fons Valencià per la Solidaritat.

Les Mestresses de casa, a més, amb motiu de la celebració del XXV aniversari de l’associació, prepararan l’exposició “25 anys de treball”, que es podrà visitar del 25 al 31 de març de 16 a 19 hores.

L’AECC de Benissa, per la seua banda, ha preparat una conferència titulada “Com prevenir el Càncer de Cervix”, a càrrec del metge de família Francisco Buigues. Serà el dijous 18 de març a les 20 hores en el Saló d’Actes del Centre Cultural.

També hi haurà teatre en el Centre Cultural. El 25 de març a les 22 hores, dirigida per a adults, s’interpretarà l’obra “Dorita Mayalde, cuinera” a càrrec de “Bea Insa”. I el dia 14 de març a les 12 hores es representarà una obra infantil.

El fermall final d’aquest mes d’activitats serà el Sopar d’Agermanament que s’ha preparat per al dia 26 de març el Centre d’Art Taller d’Ivars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?