Cultura

L’ajuntament presenta la programació de “Març: mes de la dona”

La Regidora de la dona, Maria Llopis, acompanyada del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha presentat la programació que s’ha preparat per a celebrar el “Dia Internacional de la Dona”, i que en el cas de Benissa, comprendrà diverses activitats al llarg del mes de març.

El divendres dia 3 de març comença aquesta celebració amb la presentació del llibre “El parlar de la Marina Alta”, a càrrec de Vicent Beltrán i Calvo. Serà al saló d’actes del centre cultural a les 20.30 hores. El dissabte dia 4 a les 20.30 hores a la sala d’exposicions del centre cultural s’inaugurarà una exposició titulada “El pati de ma casa”, en la qual es podran admirar obres de les artistes Viky Ruiz, Elke Haeberlein i Isabel Pedrola. Aquesta exposició es podrà visitar fins al 18 de març de dilluns a divendres d’11 a 13 hores i de 18 a 20.30 hores i els dissabtes de 18 a 20.30 hores. El diumenge dia 5 de març els protagonistes seran els xiquets ja que s’ha preparat un representació teatral, “La Bella Durmiente del Bosque”, a càrrec del grup teatral Hilando Titeres. Serà a les 12 hores al saló d’actes del centre cultural. El dijous 9 de març a partir de les 18 hores li toca el torn a la degustació gastronòmica que cada any organitza l’Associació de Mestresses i que en aquesta ocasió serà a força de barquetes. També hi haurà teatre per als adults el dia 15 a les 22 hores al saló d’actes del centre cultural amb l’obra “El dia més feliç de la nostra vida” a càrrec del grup Teatre Alquibla.

Completa aquesta programació la projecció de nombroses pel·lícules de recent estrena en què les protagonistes o les seues directores són dones. Totes elles es podran veure de manera gratuïta i es projectaran a les 22 hores al saló d’actes del centre cultural. Els títols i dies són els següents: el dia 7, “La Kermesse heroica”; el dia 14, “La vida secreta de las palabras”; el dia 21, “El calentito”; i el 28, “La Joya de la família”. El fermall final d’aquest mes d’activitats serà el sopar d’agermanament que s’ha preparat per al dia 31 de març als baixos del centre cultural. Totes les persones interessades a assistir hauran d’inscriure’s a l’oficina de la dona de l’Ajuntament des del 6 al 24 de març en horari de matí.

La Regidora de la Dona, Maria Llopis ha volgut agrair la col·laboració de les mestresses i del Col·lectiu Daguerrotip, que han aportat el seu òbol en la confecció d’aquesta extensa programació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?