Cultura

Programació de les activitats per al 9 d’octubre

La Regidora de cultura, Maria Llopis, acompanyada de Xavier Soler, coordinador del Casal Jaume I, ha presentat la programació d’activitats amb motiu de la celebració del 9 d’octubre.

Una partida de pilota valenciana al trinquet de Benissa serà la primera activitat programada per al diumenge dia 2 a les 11.45 hores. En aquesta partida es disputarà la final del Trofeu Vicent “La Claua”. Aquest mateix dia a les 12 hores, es representarà el teatre infantil “El racó de la memòria: Romanços i cançons” a càrrec de Rodamons Teatre, en el saló d’actes del Centre Cultural. El dilluns dia 3 a les 11 hores tindrà lloc la presentació del còmic “La Llegenda de Ben i Issa” per als alumnes dels col·legis “Pare Melchor” i “Manuel Bru”, en el saló d’actes del Centre Cultural. Els dibuixos són de Jaume Carañana i el text de Bernat Capó. El dimecres dia 5 tindrà lloc un concert a càrrec de “Versaires d’Afrodita” en el qual es combinarà la poesia amb la dansa. Serà a les 20.30 hores en la Seu Universitària.

Aquesta celebració tindrà el seu colofó el divendres dia 7 amb diverses activitats al llarg de tot el dia. A partir de les 15 hores es desenvoluparà el Correllengua a les escoles del municipi i a partir de les 19 hores es realitzarà una cercavila amb dolçaina i tabal pel centre històric. Per a finalitzar, a les 20.30 hores, a la Seu Universitària, es presentaran els llibres premiats en narrativa curta i poesia 2005 i l’obra d’assaig de l’any 2003 dels Premis 25 d’Abril, i el Llibre Commemoratiu dels 25 anys d’aquests premis. Tancarà aquesta setmana d’activitats la lectura d’un manifest i l’actuació d’un grup de música valenciana en el saló d’actes del centre cultural a partir de les 22.15 hores.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?