Cultura

Es presenta la programació de: Març, mes de la dona

La regidora de la Dona, María Llopis, ha presentat la programació que s’ha preparat per a celebrar el “Dia Mundial de la Dona”, i que en el cas de Benissa, comprendrà diverses activitats al llarg del mes de març.

Per a començar s’inaugurarà una exposició de pintura el dilluns 7 de març a les 20.30 hores en la Sala d’Exposicions del Centre Cultural, les obres de la qual ha realitzat l’artista local Ma Carmen Casanova sota el títol “Tardor”. L’exposició romandrà oberta fins al 23 de març en horari de 11.00 a 13.00 hores i de 18.30 a 21.00 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 18.00 a 20.30 hores. El dimarts dia 8 tindrà lloc un cafè-col·loqui en la Cafeteria Restaurant Casa Cantó sobre el “Control de les Emocions i l’Estrès” a càrrec de la psicoterapeuta Pilar Masutiers, i el dimecres 9 de març a les 18.00 hores, en la seu de les Mestresses, el doctor Elias Ruiz oferirà una xerrada sobre “Trastorns de la Conducta Alimentària”. El dijous dia 10 li toca el torn al teatre amb la representació del musical “Sóc Lletja” a càrrec del Club de la Serp en el Saló d’Actes del Centre Cultural a les 22.00 hores. Per a finalitzar la setmana, el divendres dia 11 les Mestresses oferiran en la seua seu, a partir de les 18.00 hores, una degustació de truites variades i a les 20.30 hores la Rondalla Cultural de Benissa presentarà el seu nou CD “Veus d’un Poble” en el Saló d’Actes del Centre Cultural.

A més de totes aquestes activitats, també s’ha preparat la projecció de tres pel·lícules, que tindrà lloc els dimarts 8, 15 i 22 de març a les 22.00 hores en el Saló d’Actes del Centre Cultural, i que seran “Bajo el Sol de la Toscana”, “Las Horas” i “Las Xicas del Calendario” respectivament. L’entrada serà gratuïta.

La regidora de la Dona, Maria Llopis ha volgut agrair la col·laboració de les Mestresses, del Restaurant Cantó i de la Rondalla de Benissa per la participació en aquests actes i també els alumnes del TAPIS del municipi, que han dissenyat un imant amb el logotip de la regidoria de la Dona per a celebrar aquesta commemoració.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?