Cultura

Benissa presenta la programació de “Març, mes de la dona”

La regidora de la Dona, Maria Llopis, acompanyada de la presidenta de l’Associació de Mestresses Lucentum, Encarna Ronda i del president de l’Agrupació “Filatèlica i Numismàtica”, Marcos Torres, ha presentat la programació que s’ha preparat per a celebrar el “Dia Internacional de la Dona”, i que en el cas de Benissa, comprendrà diverses activitats al llarg del mes de març.

El dilluns dia 5 de març comença aquesta celebració amb la inauguració de l’exposició “Homenatge a la dona filatelista” a les 20.30 en la sala d’exposicions del centre cultural. Es podrà visitar de dilluns a divendres en horari d’11.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.30 i els dissabtes de 18.00 a 20.30. La seu universitària també ha organitzat una exposició de pintura sota el títol “Libre rehén” de l’artista Maria Grisalvo i que s’inaugurarà el dia 22 de març a les 21.00.

El dijous 8 de març a partir de les 17.30 li toca el torn a la degustació gastronòmica que cada any organitza l’Associació de Mestresses i que en aquesta ocasió serà de rebosteria tradicional.

També hi haurà teatre els dies 9 i 16 de març a les 22.00 en el saló d’actes del centre cultural. Les obres es titulen “Femenino Plural” i “En viaje” i seran a càrrec de Jácara Teatre i Almadrava Teatre respectivament. El diumenge dia 18 de març els protagonistes seran els xiquets ja que s’ha preparat un representació teatral, “Elena: una mujer sin igual”, a càrrec del grup teatral Les marionetes d’Irene. Serà a les 12.00 en el saló d’actes del centre cultural.

Per altra banda, s’han preparat dos cafès-col·loqui en el Recibar La Torre els dies 14 i 21 de març a càrrec de la psicoterapeuta Pilar Masutiers. Els temes a tractar seran “L’amor” i “Sensualitat, sexualitat i erotisme”.

Completa aquesta programació la projecció de nombroses pel·lícules de recent estrena en les quals les protagonistes o les seues directores són dones. Totes elles es podran veure de manera gratuïta i es projectaran a les 22.00 en el saló d’actes del centre cultural. Els títols i dies són els següents: el dia 6 “Volver”; el dia 13 “Maria Antonieta”; el dia 20 “Princesas”; i el 27 “En sus zapatos”. La cloenda d’aquest mes d’activitats serà el sopar d’agermanament que s’ha preparat per al dia 30 de març en el restaurant Recibar la Torre. Totes les persones interessades a assistir hauran d’inscriure’s en l’Oficina de la Dona de l’Ajuntament abans del 23 de març en horari de 10.00 a 14.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?